Magyar nyelvű oldalunk
Főoldal


A feltalálóról

Posztnov Szergej Jevgenyijevics 1955-ben született. 
 
A hidrodinamika, a szilárdságtan és a Repülő Eszközök jegesedése eredete területének tudósa, a műszaki tudományok kandidátusa (1986). A Moszkvai Fizikai - Technikai Egyetemen végzett(1978). A Központi Aero - hidrodinamikai Intézetben dolgozik 1978-tól. Szektorvezető 1987-től. 
 
Első munkái a Repülő Eszközök szerkezeti szilárdsági fokának vizsgálatával - vészleszállás esetén, ill. szilárd testek folyadékban való nagysebességű siklásával - voltak kapcsolatosak. 

Elméleti megoldást dolgozott ki a folyadék felületén sikló hengeres test „elülső támaszték”- ának nagyságára
A nagy sebességek hidrodinamikája területének szakértője.

Repülő eszközök szilárdságának, eljegesedési problémáinak szakértője.

Szakértőként tevékenykedett, ill. közvetlenül részt vett nagysebességű víz alatti tárgyak hidrodinamikájának elméleti és gyakorlati kutatásaiban, valamint a Burán űrsikló, MIG-29-es, TU-160-as, és egyéb repülőgépek szilárdságának, jegesedésük eredetének kutatásában. 

A Repülő Eszközök Összoroszországi Kutató Intézet kutatóival együttműködve kidolgozta és bevezette az anyagok természetes elöregedésének, eljegesedésének és atmoszférikus faktorok, ill. használat közben bekövetkező hatásainak eljárásait.  Kidolgozta és bevezette az anyagok felgyorsult öregedésének, eljegesedésének vizsgálati eljárásait és modellezését azzal a céllal, hogy lehetővé váljon a rájuk gyakorolt hatások megbízhatóbb modellezése a repülő eszközök gyakorlati alkalmazásakor fellépő jegesedés során. 

Elsőként alkalmazta a határelemek eljárását a félig áttetsző közegben tapasztalható hővezető képesség meghatározására fényáteresztő képességük alapján. 

Idézet „A 20. század kiemelkedő tudósai” c. könyvből, Kiadó: KAHI, Моszkvа, 1999. 226. oldal


Sergey Postnov professzor a kutatásaiban elért eredményei elismeréseként, megkapta az Európai Természettudományi Akadémia Robert Koch érdemrendjét, az UNESCO első osztályú diplomáját, a találmánya nemzetközi szabadalmi védelmet, szabadalmának regisztrációs száma: WO 2013147645A1, az AQUASAQUA márkanév nemzetközi jogvédelmet kapott.

A világ tudósai weboldalon, www.worldscientists.ru a Biology & Medicine fül alatt a második oldalon, második személyként megtalálható a Professzor ur , a BOUNDARY WATER IN A
LIVING ORGANISM, ( Határrétegvíz az élő szervezetben) cím alatt, valamint a
találmányának lényege is olvasható angol nyelven.

 

 

 

Az aquasaqua egy nemzetközileg regisztrált jogvédett márka védjegy. Az oldalon található információs anyag, írott, fényképes, filmszerű formában a védjegytulajdonos kizárólagos tulajdona. Az oldalon szereplő minden további anyag csak a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása után használható fel.

 


Posztnov
professzor úr,
 könyve lektorálás alatt van

Kutatás
Felfedezés -  A háttérrétegvíz és hatásai
Kutatás
A Könyv - Előszó a Magyar kiadáshoz
Médiaanyagok
Diagnosztika - A Lótusz diagnosztikai műszer
Elérhetőségek

 

Magyarországon először, Béky László neves természetgyógyász előszavával elérhető Posztnov proffeszor úr könyvének magyar nyelvű kiadása.

Bővebben--->