Magyar nyelvű oldalunk
Főoldal


Videók

A sejtek tánca

A felvételen jól megfigyelhető a negatív elektromos töltésű sejtmagvak „tánca” váltakozó irányú mágneses erőtér hatására. Ez a jelenség szorosan összefügg a sejtek, és ezáltal az egész szervezet korával. A megfigyelések szerint ugyanis szignifikánsan magasabb a negatív töltésű sejtmagvak aránya a fiatal szervezetben, és ez a szám az életkor előrehaladásával törvényszerűen csökken.

Az AQUASAQUA hatására helyreáll a sejtmagvak negatív töltése, arányuk bármely életkorban megnövekszik, ezáltal a szervezet visszanyeri biológiai ifjúságát, azaz fiatalodik. Oly mértékű lehet ez a „megfiatalodás”, hogy a változó korban lévő nők ciklusa is visszatérhet, sőt akár újra termékennyé is válhatnak. Háziállatoknál ezt a jelenséget több ízben tapasztalták. 

 

A felületen történő áramlás jellegzetességei

A kísérletben azt a jelenséget láthatjuk, hogy a felületen történő áramlás lapos, egyenletes, azaz lamináris, a kilépő él elhagyása után átmegy turbulens áramlásba. Ez a természeti jelenség is arra utal, hogy a felülethez közeli határréteg más fizikai törvényeknek van alárendelve, ezért másként viselkedik.

 

A határrétegvíz jelenség

Amint az a – másodpercenként 250 képkockát tartalmazó – lassított felvételen is látható, a határrétegvíz önálló objektumként viselkedik, az alsó, a felülethez legközelebb eső rétege, gyakorlatilag mozdulatlan. Az adott felület által létrehozott határréteg eltérő fizikai tulajdonságokra tesz szert, aminek következtében egészen másként viselkedik, mint a tőle csak néhány századmilliméterre elhelyezkedő, un. tömbvíz. Maga a jelenség mintegy száz éve ismert és kutatott a tudósok körében. Nyilvánvaló, hogy az élő szervezetben minden felületet, az érfalakat, sejteket, sejten belüli struktúrákat is megváltozott fizikai tulajdonságú, határréteg állapotú víz borít, hiszen a határréteg vastagsága mindössze néhány mikron.

 

 

Az aquasaqua egy nemzetközileg regisztrált jogvédett márka védjegy. Az oldalon található információs anyag, írott, fényképes, filmszerű formában a védjegytulajdonos kizárólagos tulajdona. Az oldalon szereplő minden további anyag csak a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása után használható fel.

 


Posztnov
professzor úr,
könyve lektorálás alatt van
 

Kutatás
Felfedezés -  A háttérrétegvíz és hatásai
Kutatás
A Könyv - Előszó a Magyar kiadáshoz
Médiaanyagok
Diagnosztika - A Lótusz diagnosztikai műszer
Elérhetőségek

 

Magyarországon először, Béky László neves természetgyógyász előszavával elérhető Posztnov proffeszor úr könyvének magyar nyelvű kiadása.

Bővebben--->