AQUASAQUA

"Nemzetközi jogvédelem alatt álló márkavédjegy"

Tel: +36 1 200 4431

A határrétegvíz és hatásai

A Posztnov féle határrétegvíz semmilyen más gyógyszerhez, vagy „gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítményhez” sem hasonlítható, ugyanis kizárólag vizet tartalmaz, döbbenetes hatása azonban a közönséges vízhez képest gyökeresen eltérő fizikai tulajdonságaiban rejlik.

Mi is az a határrétegvíz?

Egy olyan természeti képződmény, mely minden élő organizmusban, növényben, állatban, emberben egyaránt megtalálható anyag. Más megközelítésben az élet alapjául szolgáló – különleges fizikai tulajdonságokkal rendelkező – víz, mely, ha nem lenne, élet sem létezhetne.

Tulajdonképpen minden vízzel érintkező dolog felületén képződik határrétegvíz – mint az kb. száz éve ismert a tudósok előtt – így az élő organizmus belsejében található sejtek, sejten belüli szervecskék, stb. felületén is. A határrétegvíz speciális tulajdonságai azonban abszolút mértékben függenek az őt létrehozó felülettől, arra jellemzőek.
A Posztnov féle határrétegvíz azért egyedülálló, mert fizikai tulajdonságai gyakorlatilag megegyeznek az élő organizmus belsejében – bennünk – található határrétegvizével. Kémiai képlete ugyan H2O, de ettől eltekintve egyáltalán nem hasonlít ahhoz a vízhez, amit megiszunk. Különleges tulajdonságai révén az élő szervezetre gyakorolt hatása is enyhén szólva is különleges. Különlegesen jó.

Mindenekelőtt szögezzük le: a határrétegvíz semmi esetre sem gyógyszer a szó hagyományos értelmében.

Miután a Posztnov féle határrétegvíz megváltozott fizikai tulajdonságokkal bíró víz, így az alkalmazása során bekövetkező gyógyulási folyamat a fizioterápia eszköztárát gyarapítja, ezért felhasználási lehetőségei rendkívül szélesek.

A Posztnov féle határrétegvíz nem gyógyít, hanem olyan, az ideális belső „vizes” környezethez hasonló egyensúlyi állapotot hoz létre, amelyben a szervezet mintegy erőre kapva kifejtheti bámulatra méltó öngyógyító képességeit.
A lefolytatott rendkívül gondos és hosszú időtartamú laboratóriumi és klinikai vizsgálatok alapján az orvosok és a kutatók megállapították az emberekre kidolgozott fizioterápia abszolút veszélytelenségét, a Posztnov féle határrétegvíz mellékhatásoktól való mentességét, valamint az élő szervezetre gyakorolt tulajdonképpeni hatásainak egész spektrumát.
Íme ezek közül a leglényegesebbek:

 • Kifejezett szabályozó hatás a szervezet alapvető szervrendszereire, a központi idegrendszerre, a szív és keringési rendszerre, a vegetatív idegrendszerre, az endokrin rendszerre, stb. Ez azt jelenti, hogy mint egy professzionális karmester újrahangolja, harmonizálja, egységes „hangzásúvá” teszi minden szervrendszerünk, szervünk működését, melynek következtében helyreáll a szervek, szervrendszerek, és az egész szervezet ideális működése.
 • A daganatos sejtek osztódásának lassítása, sőt, leállítása tekintetében kifejezetten döbbenetes a hatás. A rákos szöveteken végzett laboratóriumi kutatások során bebizonyosodott, hogy egyértelműen gátolja a rosszindulatú sejtek szaporodását, gyakorlatilag nem hagyja tovább élni és szaporodni azokat. A klinikai tapasztalatok ezt egyértelműen alátámasztották. Az általánosan alkalmazott kezelések során (kemo-, radioterápia) a mellékhatásokat jelentősen csökkenti.
 • Sejtszintű immunszabályozó hatás, mely azt jelenti, hogy szervezetünk minden egyes sejtjének saját védekezőképességét állítja helyre, ill. erősíti fel. Ezáltal testünk minden egyes sejtje önmagában is eredményesebben tudja felvenni a harcot a negatív behatásokkal, szennyező anyagokkal, vírusokkal, baktériumokkal. Még akár a nukleáris sugárzással is!
 • Humorális immunrendszer szabályozó hatás, vagyis a szervezet védvonalának első sorában harcoló, a vérben található immunglobulinok, citokinek, interferonok szükséges mennyiségben és megfelelő minőségben történő termelődésének helyreállítása.
 • Kifejezett antivirális hatás, ami az előző fenti két pontból logikusan következik, azaz nem közvetlenül a határrétegvíz fogja kipusztítani a vírusokat (és a baktériumokat), de használata ezzel az eredménnyel jár. A klinikai vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy hatékonyan „eltünteti” az embert fenyegető influenza vírusokat, pl. a pándémiát okozó madár-, vagy sertésinfluenzát, az I. és II. típusú herpeszvírust és az SV 40-es onkovírust, HPV-t, stb. is.
 • Az idegrostok vezetőképességének helyreállítása, az idegsejtek pusztulásának lassulása, sőt leállása. A klinikai vizsgálatok, ill. terápiás alkalmazások eredményeképp a betegség súlyosbodásának lassulását, megtorpanását, ill. egyes esetekben váratlan javulást tapasztaltak olyan betegségekben is, mit pl. Alzheimer kór, Sclerosis multiplex, stb. Akár több évtizede nem, vagy alig működő idegpályák válnak újra „átjárhatóvá”, oldódnak bénulások, görcsök, mozgáskorlátozottságok.
 • Igen erős méregtelenítő hatás. A szervezetünket egyre jobban elárasztó nemkívánatos vegyi anyagok, drogok, mérgek kiürítését végző szervek (máj, vese, stb.) működésének helyreállása következtében a szennyező anyagok, toxinok, stb. sokkal könnyebben és gyorsabban ürülnek ki.
 • A sejtmagvak és a vörösvértestek negatív töltésének helyreállítása. Ez a sejtszintű fiatalságot jelenti, ugyanis minél nagyobb a negatív töltésű sejtmagok aránya, annál fiatalabb az egyén, vagyis biológiai szempontból megfiatalítja a szervezetet. Annak minden pozitív következményével…
 • Kifejezett hatása az emberi szervezet reprodukciós funkcióinak helyreállítására. Ez annyit jelent, hogy új lehetőség jelent meg a meddőség kezelésére – elsősorban a férfiak számára – és ezzel újabb, reális esély nyílik a gyermekáldást nélkülöző házaspárok számára.
 • A krónikus kimerültség tünet együttes és az alvászavarok hatékony kezelése, ill. az anyagcserezavarok helyreállítása. Következésképpen javul a stressztűrő képesség, nő a munkabírás, csökken az alvásigény, fokozódik a szellemi kapacitás. Az anyagcserezavarok (diabétesz, köszvény stb.) tekintetében is esetenként szinte megmagyarázhatatlan javulást tapasztaltak a kezelőorvosok.
 • Igen hatékony acidózisban és oxigénhiányos állapotban, elsősorban az agy és a szívizom vérellátását javítja, azaz javulnak a szellemi funkciók, jelentősen csökken az agyvérzés esélye, megelőzhető az infarktus, javulás mutatkozik krónikus szívbetegség esetén, nő az izmok ereje, teljesítőképessége. Különösen fontos lehet ez a sportolók számára, hiszen egy-egy kimerítő edzést, vagy versenyt követően sokkal gyorsabb lesz szervezetük regenerációja.
 • Kiváló együttműködés a gyógyszerekkel. A Posztnov féle határrétegvíz mintegy előkészíti a talajt a gyógyszereknek, így azok gyorsabban és hatékonyabban érik el a kívánt hatást.

És ennek a felsorolásnak nincs vége, ugyanis jelen pillanatban is folynak további kutatások a Posztnov féle határrétegvíz teljes hatásspektrumának feltérképezésére.

Ezt a csodálatos anyagot volt képes a feltaláló, Posztnov akadémikus, az általa kidolgozott különleges eljárással kinyerni, palackba zárni és legalább fél évre tartósítani, és ami a lényeg, bárki részére hozzáférhetővé tenni.

Magyarországon, és következésképpen az EU.-ban is, sor került a Posztnov féle határrétegvíz regisztrációjára, (egyéb, a neten terjesztett „csodaszerekkel” ellentétben), mely szerint szájnyálkahártyára mikro dózisokban alkalmazandó. Ez a tény a természetgyógyászok és az alternatív gyógyászat iránt nyitott orvosok osztatlan egyetértését váltotta ki. Ugyanis évszázadok óta ismert a mikrostruktúrák (szivárványhártya, fül, talp) által leképezett teljes szervezet, annak aktuális egészségi állapota. Az is régi tapasztalat, hogy ezekre a mikrostruktúrákra hatást gyakorolva, – talpmasszázs, fülcimpa-akupunktúra, stb. – befolyásolhatóak a belső szervek, gyógyíthatóak a legkülönfélébb szervi betegségek.

A Posztnov féle határrétegvíz egyrészt ezekhez hasonlóan, fizikai módszerekkel hat a szervezetre, másrészt – feltételezhetően különleges klaszterstruktúrájának köszönhetően – biológiai információkat hordoz. Olyan információkat, melyekre szervezetünknek létfontosságú szüksége van. Ez az „információ-továbbítás” a szervezetben 5-7 m/sec sebességgel terjed, mint egy óriási hullám. Ezért nyilvánul meg igen rövid idő alatt a szervezetre gyakorolt hatása, vagyis a bekövetkező azonnali és direkt gyógyhatás. Ennek a változásnak megnyilvánulása pedig a megfelelő diagnosztikai eszközökkel, pl. Lótusz diagnosztika, szó szerint perceken belül mérhető.

A Posztnov féle határrétegvíz adagolása mindig egyéni, arról orvosával, terapeutájával történő találkozás során tájékozódhat.

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: fwrite(): write of 34 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 263

Backtrace:

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_write_close(): Failed to write session data using user defined save handler. (session.save_path: /home/aquasaqua.hu/public_html/application/cache)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: