AQUASAQUA

"Nemzetközi jogvédelem alatt álló márkavédjegy"

Tel: +36 1 200 4431

A feltalálóról

Posztnov Szergej Jevgenyijevics 1955-ben született.

A hidrodinamika, a szilárdságtan és a Repülő Eszközök jegesedése eredete területének tudósa, a műszaki tudományok kandidátusa (1986). A Moszkvai Fizikai - Technikai Egyetemen végzett(1978). A Központi Aero - hidrodinamikai Intézetben dolgozik 1978-tól. Szektorvezető 1987-től.

Első munkái a Repülő Eszközök szerkezeti szilárdsági fokának vizsgálatával - vészleszállás esetén, ill. szilárd testek folyadékban való nagysebességű siklásával - voltak kapcsolatosak.


Elméleti megoldást dolgozott ki a folyadék felületén sikló hengeres test „elülső támaszték”- ának nagyságára
A nagy sebességek hidrodinamikája területének szakértője.

Repülő eszközök szilárdságának, eljegesedési problémáinak szakértője.

Szakértőként tevékenykedett, ill. közvetlenül részt vett nagysebességű víz alatti tárgyak hidrodinamikájának elméleti és gyakorlati kutatásaiban, valamint a Burán űrsikló, MIG-29-es, TU-160-as, és egyéb repülőgépek szilárdságának, jegesedésük eredetének kutatásában.

A Repülő Eszközök Összoroszországi Kutató Intézet kutatóival együttműködve kidolgozta és bevezette az anyagok természetes elöregedésének, eljegesedésének és atmoszférikus faktorok, ill. használat közben bekövetkező hatásainak eljárásait. Kidolgozta és bevezette az anyagok felgyorsult öregedésének, eljegesedésének vizsgálati eljárásait és modellezését azzal a céllal, hogy lehetővé váljon a rájuk gyakorolt hatások megbízhatóbb modellezése a repülő eszközök gyakorlati alkalmazásakor fellépő jegesedés során.

Elsőként alkalmazta a határelemek eljárását a félig áttetsző közegben tapasztalható hővezető képesség meghatározására fényáteresztő képességük alapján.

Idézet „A 20. század kiemelkedő tudósai” c. könyvből, Kiadó: KAHI, Моszkvа, 1999. 226. oldal

Sergey Postnov professzor a kutatásaiban elért eredményei elismeréseként, megkapta az Európai Természettudományi Akadémia Robert Koch érdemrendjét, az UNESCO első osztályú diplomáját, a találmánya nemzetközi szabadalmi védelmet, szabadalmának regisztrációs száma: WO 2013147645A1, az AQUASAQUA márkanév nemzetközi jogvédelmet kapott.

A világ tudósai weboldalon, www.worldscientists.ru a Biology & Medicine fül alatt a második oldalon, második személyként megtalálható a Professzor ur , a BOUNDARY WATER IN A LIVING ORGANISM, ( Határrétegvíz az élő szervezetben) cím alatt, valamint a találmányának lényege is olvasható angol nyelven.

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: fwrite(): write of 34 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 263

Backtrace:

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_write_close(): Failed to write session data using user defined save handler. (session.save_path: /home/aquasaqua.hu/public_html/application/cache)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: