AQUASAQUA

"Nemzetközi jogvédelem alatt álló márkavédjegy"

Tel: +36 1 200 4431

A sejtek tánca


A felvételen jól megfigyelhető a negatív elektromos töltésű sejtmagvak „tánca” váltakozó irányú mágneses erőtér hatására. Ez a jelenség szorosan összefügg a sejtek, és ezáltal az egész szervezet korával. A megfigyelések szerint ugyanis szignifikánsan magasabb a negatív töltésű sejtmagvak aránya a fiatal szervezetben, és ez a szám az életkor előrehaladásával törvényszerűen csökken.

Az AQUASAQUA hatására helyreáll a sejtmagvak negatív töltése, arányuk bármely életkorban megnövekszik, ezáltal a szervezet visszanyeri biológiai ifjúságát, azaz fiatalodik. Oly mértékű lehet ez a „megfiatalodás”, hogy a változó korban lévő nők ciklusa is visszatérhet, sőt akár újra termékennyé is válhatnak. Háziállatoknál ezt a jelenséget több ízben tapasztalták.

A felületen történő áramlás jellegzetességei


A kísérletben azt a jelenséget láthatjuk, hogy a felületen történő áramlás lapos, egyenletes, azaz lamináris, a kilépő él elhagyása után átmegy turbulens áramlásba. Ez a természeti jelenség is arra utal, hogy a felülethez közeli határréteg más fizikai törvényeknek van alárendelve, ezért másként viselkedik.

A határrétegvíz jelenség


Amint az a – másodpercenként 250 képkockát tartalmazó – lassított felvételen is látható, a határrétegvíz önálló objektumként viselkedik, az alsó, a felülethez legközelebb eső rétege, gyakorlatilag mozdulatlan. Az adott felület által létrehozott határréteg eltérő fizikai tulajdonságokra tesz szert, aminek következtében egészen másként viselkedik, mint a tőle csak néhány századmilliméterre elhelyezkedő, un. tömbvíz. Maga a jelenség mintegy száz éve ismert és kutatott a tudósok körében. Nyilvánvaló, hogy az élő szervezetben minden felületet, az érfalakat, sejteket, sejten belüli struktúrákat is megváltozott fizikai tulajdonságú, határréteg állapotú víz borít, hiszen a határréteg vastagsága mindössze néhány mikron.

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: fwrite(): write of 34 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 263

Backtrace:

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_write_close(): Failed to write session data using user defined save handler. (session.save_path: /home/aquasaqua.hu/public_html/application/cache)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: